Hoe wordt een app ontwikkeld bij TAPPIR?

Om je een kijkje achter de schermen van TAPPIR te geven, nemen wij je met deze blog mee om te laten zien hoe wij daadwerkelijk een app ontwikkelen. We zullen iedere stap nader toelichten, zodat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van onze gang van zaken. Op deze manier ben je ook voorbereid op de manier hoe wij te werk gaan.

1. Ideeën vastleggen

Allereerst beginnen we natuurlijk met de kennismaking. Bij deze kennismaking kun je ons een beeld geven van hoe je app eruit moet komen te zien en welke features belangrijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reserveringsfunctie, een webshop of een chatfunctie. Wij inventariseren deze wensen en gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

2. Ontwikkeling van de app

Nadat je ons een goed beeld hebt gegeven hoe jouw perfecte app eruit moet komen te zien, is de taak aan ons om dit werkelijkheid te laten worden. In deze fase wordt het eerste prototype ontwikkeld op basis van de geïnventariseerde aspecten.

3. Tevredenheid checken

Nadat wij het eerste prototype hebben gemaakt, zullen we samen met jou kritisch kijken naar eventuele verbeterpunten en hoe wij deze punten kunnen verbeteren. Kort gezegd: ben je tevreden, of nog niet? In het tweede geval betekent dit dat we weer terug gaan naar fase 2. Gebaseerd op jouw feedback gaan wij de app aanpassen naar wens. Ben je wel tevreden? Dan gaan we door naar de volgende fase.

4. Aanlevering van de app

Je bent tevreden over de app die wij hebben geleverd en hij kan dus gelanceerd worden. Hierbij zorgen wij uiteraard dat de app gebruiksklaar is. Dit betekent dus dat ons werk er voorlopig op zit en je jouw klanten vanaf dat moment op een unieke en innovatieve manier kan ondersteunen!

5. Blijvende support

De app is gelanceerd en je maakt er volop gebruik van, maar toch zijn er dingen die je toch nét anders had willen zien. Dit is geen enkel probleem. Wij staan altijd klaar om deze problemen op te lossen, zodat de app naar wens functioneert!

Als je verder nog vragen hebt, of interesse hebt in een eigen app, stuur gerust een mail naar info@tappir.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Hoe wordt een app ontwikkeld bij TAPPIR?
Schuiven naar boven