Voorstelronde – Bram Lammers

Benieuwd naar wie er bij TAPPIR werkt? De komende weken gaan we jullie een kijkje achter de schermen geven om het team beter te leren kennen. Nadat Noël Herwig zich twee weken geleden heeft geïntroduceerd, is het nu de beurt aan een andere oprichter, namelijk Bram Lammers.

Persoonlijk

Bram is een student Integrale Veiligheidskunde aan de Avans in ’s-Hertogenbosch. Alhoewel ‘veiligheid’ niet specifiek aansluit bij een app-ontwikkelingsbedrijf, komen er veel aspecten overeen. Met name economische, juridische en communicatievaardigheden zijn kennisgebieden waar hij zich bij TAPPIR mee bezig houdt. Tijdens de minor Ondernemerschap aan de Fontys in Eindhoven kwam hij in contact met Noël, die het idee van ‘Progressive Web Apps’ opperde. ‘De techniek van Progressive Web Apps was voor mij volledig nieuw, maar nadat Noël had uitgelegd wat het precies inhoudt, zag ik de kansen en mogelijkheden gelijk in, waarna wij dus ook met TAPPIR zijn gestart’, vertelt hij.

Buiten TAPPIR is Bram veel bezig met het spelen van gitaar en daarbij ook het schrijven van muziek voor zijn band ‘Silent City’. Met deze band heeft hij vorig jaar november zijn eerste EP uitgebracht. Daarnaast gaat hij vaak naar de sportschool en houdt hij ervan om met vrienden gezellig iets te drinken op een terras, alhoewel dit momenteel helaas niet mogelijk is.

Binnen TAPPIR

Bram houdt zich binnen TAPPIR bezig met de bedrijfskundige aspecten, zoals de verkoop van PWA’s, financiën en klantcontacten. Hierbij benadert hij klanten, maar inventariseert hij ook de wensen van klanten, indien zij geïnteresseerd zijn in een PWA. Tijdens de ontwikkeling van een PWA zal hij nauw contact behouden met de klant, om te zorgen dat de app volledig naar wens wordt ontwikkeld.

Voorstelronde – Bram Lammers
Schuiven naar boven