Voorstelronde – Jesse Hendrikx

Benieuwd wie er bij TAPPIR werkt? Nadat de afgelopen weken Noël, Bram en Rob zich hebben voorgesteld, is het vandaag tijd voor de laatste voorstelronde van de vierde oprichter Jesse Hendrikx.

Persoonlijk

Jesse is derdejaarsstudent aan de opleiding SPECO Sportmarketing, die hij volgt aan de Fontys in Tilburg. Oorspronkelijk komt Jesse uit Stein, maar voor zijn studie is hij verhuisd naar Tilburg. Jesse is binnen zijn studie met verschillende aspecten in aanmerking gekomen die te maken hebben met marketing. Ook is Jesse nu nog werkzaam in de logistiek, wat op dit moment tevens ook zijn bijbaan is.

Op dit moment loopt Jesse nog stage bij Sportbedrijf Arnhem, waarvoor hij verschillende sportevenementen mag helpen organiseren. Ook heeft hij de minor Ondernemerschap gedaan waar hij Rob, Noël en Bram heeft leren kennen. Vanuit de minor zijn de mannen begonnen om de plannen om apps te ontwikkelen uit te werken naar een echt bedrijf. Verder heeft Jesse al langere tijd het doel om te starten met ondernemen en is hij ook van plan dit voort te zetten in de toekomst.

Als hobby’s heeft Jesse voornamelijk sporten, gamen en vindt hij het leuk om samen met zijn vrienden af te spreken.

Binnen TAPPIR

Jesse houdt zich voornamelijk bezig met de marketing van TAPPIR, maar ook richt hij zich op de financiële aspecten. Op zijn opleiding heeft hij hiervoor kennis opgedaan en dit sluit goed aan binnen het team van TAPPIR.

Voorstelronde – Jesse Hendrikx
Schuiven naar boven