Hoe onderscheidt een app je bedrijf van de concurrentie?

Er zijn tegenwoordig erg veel bedrijven binnen dezelfde sector, waardoor het moeilijk is om op te vallen tussen de concurrentie. Om te zorgen dat je bedrijf een stapje voor staat, is het hebben van een app een goede optie. Welk bedrijf binnen het mkb kan er nou zeggen dat zijn of haar bedrijf een gepersonaliseerde app heeft? Een app draagt bij aan het gemak van klanten en daarmee zal de klanttevredenheid stijgen. Een betere ervaring zal er ook voor zorgen dat de klanten terug zullen komen.

Toegankelijkheid

Vanwege de hoge kosten die een app met zich meebrengt, is het voor veel bedrijven niet mogelijk om een app aan te schaffen. Een app kost namelijk al gauw meer dan €10.000 en deze prijs kan oplopen tot €50.000. Dat zijn prijzen die de gemiddelde winkel op de hoek niet zomaar op kan hoesten. Binnen TAPPIR gebruiken wij een nieuwe techniek genaamd ‘Progressive Web Apps’, die ervoor zorgen dat de kosten van een app drastisch lager zijn. Zo zijn de gemiddelde kosten van een ‘PWA’ tussen de €2.500 en €7.500.

Op deze manier willen wij de kleine ondernemer een mogelijkheid bieden om een stap vooruit te zetten en daarmee te groeien. Een app levert niet alleen een voorsprong op bij de directe concurrentie, zoals een winkel in hetzelfde dorp, maar ook ten opzichte van grote (online) winkels. Je bedrijf groeit mede dankzij een app mee met de technologische vooruitgang.

Hoe onderscheidt een app je bedrijf van de concurrentie?
Schuiven naar boven