De ervaring binnen TAPPIR

Doordat onze developers ruime ervaring hebben bij het ontwikkelen van applicaties, kunnen wij ervoor zorgen dat je bedrijf op de juiste manier gepresenteerd wordt in de app. Daarnaast worden je wensen ook op de juiste manier ingedeeld en kunnen wij met je meedenken over de mogelijk relevante functies van je app. Zo dacht je bijvoorbeeld aan het implementeren van een reserveringssysteem in je app, maar niet aan een chatfunctie. Wij kunnen samen met jou afwegen of de betreffende functie een toegevoegde waarde zal bieden.

Voorbeeld

Om je een beeld te geven van een door ons gemaakte app, kun je een kijkje nemen op de app van RTV Parkstad via https://rtvparkstadapp.web.app/. Deze app bevat onder andere de functies van een radioluisterpagina, kijkpagina waar de livestream zichtbaar is, een chatfunctie en een pagina voor gemiste afleveringen. Hiermee is het mogelijk om radio te luisteren, de televisie-uitzending van RTV Parkstad te bekijken, een berichtje te sturen naar de studio en gemiste afleveringen terug te kijken.

Wil je ook je eigen app je je bedrijf? Neem gerust contact met ons op via info@tappir.nl voor een kennismakingsgesprek waar we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

De ervaring binnen TAPPIR
Schuiven naar boven