De start-up TAPPIR

Wij zijn een studentonderneming bestaande uit vier personen die is opgericht tijdens de minor Ondernemerschap aan Fontys Hogeschool. Doordat we begonnen met een idee waar wij allemaal vertrouwen in hadden, wilde iedereen zijn best doen om een mooi bedrijf te starten voor de lange termijn. Wij willen namelijk door middel van een nieuwe techniek genaamd ‘Progressive Web Apps’ het hebben van een app bereikbaar maken voor bedrijven binnen het MKB. Dit is naar onze mening mogelijk, omdat het ontwikkelen van een ‘PWA’ vele malen makkelijker -en dus goedkoper- is.

Ons uiteindelijke doel met het bedrijf is om bedrijven binnen het MKB te ondersteunen en mee te kunnen laten groeien met de technologische vooruitgang. De grote bedrijven worden steeds groter en vaak kunnen kleinere bedrijven hier niet tegenop werken. Met een app is het voor kleinere bedrijven mogelijk om mee te gaan met de tijd en klanten innovatief te ondersteunen.

Wil jij je klanten ook innovatief ondersteunen door middel van een app? Neem gerust contact met ons op via info@tappir.nl!

De start-up TAPPIR
Schuiven naar boven