TAPPIR te gast bij Langstraat FM

Afgelopen dinsdag (25-5) was Bram Lammers van TAPPIR te gast bij het programma Vaktaal op Langstraat FM. In dit programma kreeg hij de mogelijkheid om de luisteraar te vertellen over de nieuwe techniek van Progressive Web Apps (PWA). Ook werd er gepraat over hoe TAPPIR deze techniek gebruikt om bedrijven binnen het MKB te ondersteunen in hun vooruitgang.

Vaktaal

Vaktaal is een programma voor creatief en ondernemend Waalwijk en omstreken op Langstraat FM, dat gepresenteerd wordt door Gertjan Peijnenburg vanuit de studio in Waalwijk. In dit programma komen ondernemers uit de Langstraat aan het woord om de luisteraar te informeren over wat zij precies doen. Hiermee krijgen luisteraars de mogelijkheid om te leren over onderwerpen waar ze normaal gesproken niet mee in aanraking zullen komen.

In totaal was Bram een uur lang te gast bij Langstraat FM, maar het programma heeft een samenvatting geplaatst van vijf minuten waar de belangrijkste momenten naar voren komen. De samenvatting is te beluisteren via de onderstaande link: https://soundcloud.com/langstraatfm/vaktaal-bram-lammers-progressive-web-apps-zijn-de-toekomsttappir?fbclid=IwAR2CKLtLcqgJpWex-XUVcv-6x5N_yI4TDtlBuq7w0UebBJZt_gCzCaFIceU

TAPPIR te gast bij Langstraat FM
Schuiven naar boven