TAPPIR en de Takeoff HBO-subsidie

Op het moment is TAPPIR bezig met de aanvraag voor de Takeoff HBO-subsidie. Met deze subsidie willen wij ons bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Ons doel is om het hebben van apps beschikbaar te stellen aan bedrijven binnen het MKB en om dat te doen, is het belangrijk om een breed aanbod te hebben. De subsidie willen we gebruiken om onderzoek te doen naar de juiste markt, zodat wij zo gericht mogelijk te werk kunnen gaan.

Doelgroep

Het is de bedoeling om templates beschikbaar te stellen voor bedrijven. Op deze manier kunnen wij op basis van beperkte informatie een app ontwikkelen voor een bedrijf. Zo hebben wij bijvoorbeeld alleen de gewenste functies, bedrijfskleur(en) en het logo nodig om een PWA te ontwikkelen. De functies zullen van tevoren al geprogrammeerd zijn. Op deze manier besparen we tijd en blijven de kosten erg laag voor de klanten die een app willen.

Uiteraard is het verder voor ieder bedrijf mogelijk om een app aan te schaffen bij TAPPIR. Mocht u een bedrijf hebben en interesse hebben in een app, stuur ons gerust een mail op info@tappir.nl.

TAPPIR en de Takeoff HBO-subsidie
Schuiven naar boven